Revit template

Bouw je eigen Revit template

Blauwdruk voor de opzet van een werkbare template

Ik wil meer weten


+ 20 

templates gebouwd

+ 100 

mensen reeds geholpen

+ 10 

implementatie trajecten 

+ 10

jaar ervaring

"Optimaliseer je projecten met deze opleiding"

Wat is Revit

Efficiënte project opstart

Bespaar tijd en zorg voor consistentie met een goed geconfigureerde Revit-template

Bouw zelf je template

Je eigen bedrijfstemplate opzetten en onderhouden zodat jouw bedrijf de nodige stappen kan nemen.

Standardisatie

Gebruik data uit andere modellen om je werk te optimaliseren.

Revit MEP

Maak kennis met Benjamin

Maak kennis met Benjamin. Al van jongs af aan aan had hij al enorm veel interesse in techniek. Als kind mocht hij dan ook zijn handen vuil maken in de garage van zijn grootvader. 

Zijn fascinatie voor techniek en systeemintegratie leidde ertoe dat sommige hem al snel "De BIM ma(e)ster 2000" noemden.

Met zijn toewijding aan de technologische aspecten van gebouwontwerp heeft Benjamin zich ontwikkeld tot een ervaren Revit MEP-modelleur. 

Hij werkte samen met zowel doorgewinterde professionals als gerenommeerde architecten. Momenteel is hij aan de slag als BIM procesmanager VTTI (Verkeers Technische Tunnel Installaties) voor het project Oosterweel voor Lantis. 


Benjamin heeft een eigenzinnige en humoristische benadering van BIM. Hij deelt zijn avonturen en blunders als "BIMfluencer" op sociale media, Waar hij een trouwe volgersbasis heeft opgebouwd die smult van zijn  grappige anekdotes en onconventionele BIM adviesen. Benjamin's motto is: "Als de systemen niet perfect samenwerken, dan is er ruimte voor optimalisatie. "

Als trainer en mentor heeft Benjamin met succes Revit MEP-cursussen en workshops georganiseerd, waarin hij zijn diepgaande kennis op een heldere en technisch onderlegde manier deelt. Hij staat bekend om zijn professionele benadering en technisch moeilijke zaken makkelijk uit te leggen. 

Zij gingen jouw al voor

Mijn kennis is op korte tijd zeer hard toegenomen.

De Revit Elektra-opleiding die ik gevolgd heb bij Benjamin was zeer doeltreffend en werkte echt in op de puntjes die wij in ons vakjargon nodig hadden. Na de lessen wanneer we onze leerstof in de praktijk moesten toepassen en ik men eerste echte project moest opstarten in Revit, kon ik de cursus volgen om deze uit te werken. Daardoor is mijn kennis in Revit zeer hard gegroeid op korte tijd en kan ik nu zo goed als alleen projecten modelleren en uitwerken

Revit MEP
Zeno
De nodige vakkennis kwam vaak aan bod met mooie voorbeelden.
De presentatie was zeer goed! De spreker toonde een indrukwekkend niveau van vakkennis en wist deze op een begrijpelijke en boeiende manier over te brengen. De duidelijke communicatie maakte  een sterke indruk, ook de ludieke anekdotes ware tof. Bovendien waren de voorbeelden die werden gebruikt tijdens de opleiding echt treffend en verrijkten ze het begrip van de onderwerpen. Kortom, een geweldige ervaring die ik ten zeerste zou aanbevelen aan anderen!"
Tim

De stap voor stap aanpak maakte het zeer helder.

Het materiaal werd op een zeer begrijpelijke manier gepresenteerd, waardoor het voor iedereen toegankelijk was. Ik waardeerde de laagdrempelige benadering enorm, omdat het me in staat stelde om de inhoud gemakkelijk te begrijpen en toe te passen. Omdat er gebruik wordt gemaakt van video materiaal kan ik op eigen tempo de filmpjes bekijken en herbekijken indien dit nodig zou zin. Ik kijk uit naar meer van deze opleidingen in de toekomst

Fre

Is Revit nieuw voor jou?

Volg dan zeker onze GRATIS introductiecursus

gratis revit cursus

Voordelen van de opleiding.

Laagdrempelig

Door gebruik te maken van e-learning kunnen studenten op eigen tempo de cursus volgen. Ze kunnen ten alle tijden op replay drukken om de uitleg 2-3 of 10x te herbekijken. Dit van in hun eigen vertrouwde omgeving zonder lange verplaatsingen te maken.

Gebaseerd op +10 jaar ervaring

Maak de fouten niet die ik heb gemaakt, Zeker als je start met Revit zal je de nodige obstakels moeten overwinnen welke tijd vragen. Je kan niet zomaar een aantal dagen vrij  nemen om Revit te leren. In deze cursus komen vaak voorkomende problemen aan bod.

Stap voor stap

De cursus is stap voor stap opgebouwd, zo krijg je als student inzicht in  wat, waarom en hoe je bepaalde zaken instelt of uitvoert De cursus is opgebouwd uit verschillende modules en start vanaf het opmaken van een template tot het instellen van titelhoek en het maken van view templates.

Laag in prijs

Deze  e-learning over de Revit-template is een no-brainer vanwege de kostenbesparing, aangezien traditionele opleidingen vaak duurder zijn. Het biedt flexibiliteit en gemak doordat je kunt leren op je eigen tempo en schema, zonder extra reis- of verblijfskosten..

Waarom klanten voor ons kiezen

Het is geen basis opleiding, het is een opleiding gebaseerd op ervaring waar anekdotes ervoor zorgen dat bepaalde instellingen en handelingen je zullen bijblijven. De kracht ligt hem in het eenvoudig uitleggen en tonen van deze handelingen. Elke les start dan ook met waarom? Zo krijgt de cursist inzicht in de materie op een eenvoudige manier.

Betaalplan

Het is mogelijk om  de opleiding in meerdere delen te betalen. Zo kan je de kosten in de tijd spreiden zonder de investering in 1x te doen. Dit geeft je als cursist de nodige ruimte.

Aanbod

Bouw je eigen Revit template

éénmalig 

€ 399,-

laagdrempelig en efficiënt

Bouw je eigen Revit template

2 termijnen

€ 220,-
laagdrempelig en efficiënt

Bouw je eigen Revit template

4 termijnen

€ 105,-
laagdrempelig en efficiënt

Deze cursus voor jou?

kom meer te weten het webinar

Veel gestelde vragen

Kan ik deze opleiding volgen zonder Revit licentie?

Ja, je kan Revit gedurende 30 dagen gratis uitproberen. Na deze testperiode kan je ofwel een licentie aanschaffen ofwel Revit als viewer gebruiken.

Heb ik hiervoor een template nodig?

We starten echt vanaf 0. Autodesk voorziet een aantal basis templates vaak in het Engels. Om deze cursus zo laagdrempelig mogelijk te maken, starten we van deze template. Deze is in basis vertaald en zal tijdens de cursus verder gedetailleerd worden.

Kan ik zonder ervaring met Revit deelnemen?

Ja, deze cursus is geschikt voor beginners en ervaren gebruikers van Revit. We bieden stapsgewijze instructies en ondersteuning om je te helpen bij elke fase van het leerproces.

Hoe lang duurt het voordat ik de cursus kan voltooien?

De duur van de cursus varieert afhankelijk van je eigen tempo en beschikbare tijd. Gemiddeld kun je de cursus binnen een paar weken afronden, maar je hebt toegang tot het materiaal voor een langere periode om het op je eigen tempo te voltooien.

Biedt deze e-learning cursus een geld terug garantie?

Ja, we bieden een geld terug garantie als de cursus niet aan je verwachtingen voldoet. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Vind je dat de cursus te duur is voor wat er wordt aangeboden?

We streven ernaar om onze cursussen toegankelijk te maken voor een breed publiek, daarom is het ook mogelijk om in termijnen te betalen Zo spreiden we de investering in de tijd.

"Deze cursus is een no brainer"

Uit de praktijk gegrepen!

Stel je voor: het begin van een nieuw project. Het team staat klaar, de ideeën bruisen en de energie is hoog. Maar dan komt het moment om het Revit-model op te zetten, en de realiteit dringt door: daar gaan we weer. Het wiel opnieuw uitvinden, dezelfde instellingen aanpassen, dezelfde elementen opnieuw maken. Een gevoel van déjà vu vermengt zich met frustratie.


Dit scenario was helaas maar al te bekend voor ons team. Elke keer opnieuw worstelden we met dezelfde tijdrovende taken bij het opstarten van een nieuw project. Het voelde als dweilen met de kraan open: we werkten hard, maar leken nooit vooruit te komen.


Het was op dat punt dat we besloten om een stap terug te doen en serieus te kijken naar het belang van een goed doordachte Revit-template. En oh, wat een verademing was dat! Hier zijn een paar van onze pijnpunten waar we tegenaan liepen, en hoe een template ons leven enorm heeft verbeterd:

Gevolgen 

Herhalende taken
Wisselende standaarden
Fouten en herzieningen
Tijdverspilling

Verschillende versies

Laten we starten !