Over Benjamin 

Benjamin Maes startte zijn ervaring meer dan 13 jaar geleden. 

Toen maakte hij de overstap van de machinebouw naar de bouwsector. Tot zijn grote verbazing was deze zo traditioneel dat hij er zijn persoonlijke missie van maakte om dit te veranderen. 

Met meer dan 8 jaar hands-on ervaring als Revit-modelleur begrijpt hij als geen ander de uitdagingen waarmee startende bedrijven worstelen bij het implementeren van Revit of BIM. Zijn consultancydiensten zijn niet standaard; ze worden op maat gesneden voor jouw specifieke behoeften en die van je bedrijf.


BIMform is ontstaan uit een passie voor BIM en een verlangen om kennis te delen. Wij zijn hier om te informeren en te inspireren.

BIM dient toegankelijk te zijn voor iedereen binnen de bouwsector zodat we de digitalisatie stap makkelijker kunnen zetten.

BIMform is er om mensen te begeleiden en hen in staat te stellen zelf aan de slag te gaan met BIM-gerelateerde processen. Of je nu een nieuw bedrijf bent dat de BIM-wereld betreedt of een doorgewinterde professional die zijn tempo wil bepalen, wij bieden laagdrempelige informatie, inspiratie en opleidingen/


BIM is er voor iedereen.